Oldalak / Paĝoj

2016. október 10., hétfő

"nem is tudom, mi is kéne még..."

A héten megkaptam, hogy nem írok eleget a blogba. Az a helyzet, hogy...




  1. kicsit demotivál, mikor látom, hogy vannak olvasóim, de hozzászólások alig
  2. nem tudom, mennyi értelme van egyáltalán írni, mert akik közel állnak hozzám, azokkal úgyis keressük egymást
  3. nehéz eldönteni, mit akarok megosztani mindenkivel (mármint nem az egész nagyvilággal, hanem a VIP-kör minden tagjával)
Szóval nem nagyon tudtam, mit írhatnék most, mert nincs semmi óriási újság... De aztán eszembe jutott, hogy van pár érdekes momentum, amit érdemes lehet közzétenni itt.

Az egyik egy esti spontán beszélgetés vége. Valahogy elkezdtünk hírességekről és legleg-listákról vitatkozni (a legszebb x férfi, nő; stb.). A koreai srác kijelentette (bár valószínűleg egyáltalán nem gondolta komolyan), hogy ő akar lenni a leghíresebb akármi 20 éven belül. Mikor azt feleltem, hogy én valószínűleg sosem leszek akármi leg-, de nem bánom, Annamaaike (egy holland lány, akivel kb. 3 hete ismerjük egymást) azt mondta: "I think you may be the most yourself person". [kb. "Talán te leszel a leginkább önmagad."]

Szóval ezt bóknak veszem és zsebre rakom. Elég jó életcél, azt hiszem. :)



(Ha most azt várnád, hogy mi a másik, akkor le foglak lombozni: egyelőre ez minden.)

3 megjegyzés:

  1. Megtalálni saját magad, ez komoly cél, sokaknak nem sikerül évekig...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ezt én is így gondolom. Csak azoknak akarom magam megmutatni, akik fontosak nekem... épp emiatt viszolygok pl. a FB-tól is: úgy látom, be tudja szippantani a használókat, és a végén szinte ott élnek, ahelyett, hogy a számukra fontos, épp mellettük levőkkel beszélgetnének.
      Bár... hajdanában volt olyan vágyam, hogy pl. a kalotaszegiben nagyon jó legyek. De jobb így, hogy aszerint választhatok, mit szeretnék, és nem: mit kell varrnom...
      Úgy látom, mostanában sokaknak vágya a hírnév, és nem fontos, mennyire értékes dolog az, amiben ők a leg-ek. Nem is gondolnak arra, mekkora teher lesz esetleg néhány év múlva, hogy nem szabadulhatnak a régen fontosnak tartott/közzétett dolgaiktól.

      anya

      Törlés
    2. Persze, hogy komoly. Nem is gondolom, hogy részemről "csíny letudva", sőt: szerintem ez egy végtelen történet, hiszen az ember folyton változik. Épp ezért kell mindig résen lenni, hogy önazonos maradj. Mindenesetre ha valaki így lát ilyen kevés benyomás alapján, az azért talán jelent valamit (és hát nagyon is hízelgő). :)

      Törlés